Κάντε Test Drive το Kristall E5 Pro και κερδίστε έκπτωση 50 ευρώ!

αναρτήθηκε σε: Ηλεκτρικό ποδήλατο | 0

H VeloGreen eBikes προσφέρει πλήρη και αξιόπιστα ηλεκτρικά ποδήλατα σε πολύ προσιτές τιμές, αξιοποιώντας το μοντέλο direct factory distribution, παρακάμπτοντας τους μεσάζοντες και προσφέροντας κορυφαία ebikes σε πραγματικά χαμηλές τιμές κατευθείαν από το εργοστάσιο και με απαράμιλλη υποστήριξη.

Γνωρίστε από κοντά τις δυνατότητες ενός VeloGreen Kristall E5 ebike.

Σας δίνουμε την ευκαιρία να δοκιμάσετε σε πραγματικές συνθήκες το VeloGreen Kristal E5 και να γνωρίσετε από κοντά τις μοναδικές δυνατότητες του και να διαπιστώσετε την απόλαυση και τις ευκολίες που σας προσφέρει.

Πλήρες και αξιόπιστο ηλεκτρικό ποδήλατο 27,5” με πρωτοποριακό σκελετό αλουμινίου, δυνατό μοτέρ 250W με υψηλή ροπή 60Nm, μπαταρία μεγάλης εμβέλειας, σασμάν 9 ταχυτήτων, μηχανικά δισκόφρενα και ποιοτικά περιφερειακά εξαρτήματα.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα της σελίδα επικοινωνίας και μόλις την λάβουμε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τον τόπο και χρόνο διεξαγωγής του test drive.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ”ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ”

αναρτήθηκε σε: Ηλεκτρικό ποδήλατο | 0

Οι ενδιαφερόμενοι για αγορά ηλεκτρικού οχήματος με επιδότηση από τη δράση «Κινούμαι Ηλεκτρικά» του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας μπορούν από σήμερα να δώσουν προκαταβολή ή να αγοράσουν/μισθώσουν το ηλεκτρικό όχημα που επιθυμούν. Η Κοινή Υπουργική Απόφαση για το πρόγραμμα δημοσιεύθηκε χθες στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 3323 Β/7.8.2020), πράγμα που σημαίνει ότι οι δαπάνες είναι από σήμερα επιλέξιμες προς επιδότηση, με την προϋπόθεση φυσικά ότι συντρέχουν οι όροι που θέτει ο Οδηγός του προγράμματος.

Η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων για την επιδότηση στην ιστοσελίδα του προγράμματος ( http://kinoumeilektrika.ypen.gr ) όπου έχουν αναρτηθεί όλες οι σχετικές ανακοινώσεις.

Η επιδοτήση για τα ποδήλατα έχει ως εξής:

Ποσοστό 40% με όριο τα 800 ευρώ.

Αυξημένη είναι η επιδοτήση κατά 500 ευρώ για αγορά ποδηλάτων από πολύτεκνους και άτομα με ειδικές ανάγκες.

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας και ενημερωθείτε για όλες τις νέες τεχνολογίες, αλλά και για να προμηθευτείτε το έντυπο για την δράση επιδότησης συμπληρωμένο και έτοιμο για κατάθεση, για το ηλεκτρικό ποδήλατο που σας ενδιαφέρει.

wheel-building

Ακτινολόγηση τροχού

αναρτήθηκε σε: Ακτινολόγιση τροχού | 0

Η ακτινολόγηση βοηθάει τον τροχό και κατ’ επέκταση τον σκελετό να δεχθεί ομαλά την δύναμη της κίνησης στο όχημα. Είναι μια εργασία η οποία προϋποθέτει την παρατήρηση και την αντίληψη του εκάστοτε τεχνίτη. Είναι μια τέχνη που δεν προέρχεται από σχολές αλλά μεταφέρεται από τον έναν άνθρωπο στον άλλον. Σημαντικός παράγοντας είναι η γνώση γεωμετρίας και φυσικής.

Η κατασκευή τροχού με ακτίνες από το ποδήλατο έως την μοτοσυκλέτα απέδειξε αντοχή στη χρήση και στην καταπόνηση (Motocross). Στο Wheel Building (χτίσιμο τροχού) συνεργάζονται δυνάμεις ισορροπίας με τις ακτίνες μεταξύ δυο ομόκεντρων κύκλων (κέντρο – στεφάνι).

Η ακτινολόγιση του τροχού καθιστά την ισορροπία των δυνάμεων εφελκυσμού της ακτίνας σε σχέση με το κέντρο και το στεφάνι και η κύλιση πρέπει να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο κυκλική.